Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

Головна

ЗАПРОШУЄМО НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ, СПОРТУ І ЗДОРОВ’Я!

 

День відкритих дверей відбудеться 21 травня 2024 р. Час проведення з 11.00 до 13.00

Адреса проведення: м.Київ, вул.О.Кониського 3-9, спортивний комплекс УДУ імені Михайла Драгоманова.
Зустріч в змішаному форматі.

 Програма заходу:

З 11.00 до 12.00 відбудеться зустріч в режимі онлайн з деканом факультету професором Тимошенко Олексієм Валерійовичем

чекаємо абітурієнтів за адресою: м. Київ, вул.О.Кониського 3-9, спортивний комплекс УДУ імені Михайла Драгоманова, на фахових кафедрах факультету де провідні фахівці в галузі та завідувачі кафедр нададуть консультації та розкажуть про зміст освітніх програм. Для зручності отримати консультацію можна також і в онлайн режимі.

Студенти групи 3 ФВ кафедри теорії та методики фізичного виховання завершили практику, показавши свої знання, вміння та навички,зацікавивши дітей різноманітними спортивними майстер - класами!

Закінчення практики

9998.jpg

Щиро вітаємо відомого вітчизняного вченого, професора кафедри теорії та методики фізичного виховання, доктора педагогічних наук Валерія Георгійовича Арефьєва, який підготував плеяду сучасних фахівців та наукових кадрів у галузі фізичної культури, з почесною нагородою від Кабінету міністрів України - почесною грамотою за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти і науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм!💐🍾 Колектив кафедри і факультету фізичного виховання, спорту і здоров'я бажає розвитку Вашої наукової школи "Диференціація рухових навантажень у процесі фізичного виховання школярів"!

 зображення_viber_2024-04-17_10-33-46-013.jpg

Колектив кафедри теорії та методики фізичного виховання, професорсько-викладацький склад та співробітники факультету фізичного виховання, спорту і здоров'я щиросердно вітають доктора педагогічних наук, професора кафедри теорії та методики фізичного виховання, людини з великої літери, знаного вченого та родоначальника кафедри Валерія Георгійовича Арефьєва з днем народження! Зичимо міцного здоров'я, благополуччя, нових звершень, талановитих учнів та усіляких гараздів!!! Надзвичайно цінуємо Ваш багаторічний досвід та безцінний вклад у розвиток кафедри та факультету!

431484289_7252521008149506_8404682037149726400_n.jpg

Наш дорогий і шанований Олексій Валерійович, ми від щирого серця хочемо привітати вас з  днем ​​народження! У цей чудовий день ми хочемо побажати вам нових досягнень, подвигів і відкриттів. Ви неймовірно комунікабельна людина, яка не боїться труднощів і знайде вихід з будь-якої ситуації. Спасибі вам за те, що вдихнули нове життя в наш факультет, який процвітає. Ви – відмінний фахівець, який приведе нас всіх до перемог. Ми бажаємо вам бадьорості духу, оптимізму і впевненості в собі, хоча цього у вас хоч відбавляй, але зайвим не буде все ж. Нехай вас оточує тільки радість, а негаразди не турбують вас і ваших близьких. Зі святом,шановний декан! Нехай все у вас буде добре.

Розділи

 

 

Наукове товариство студентів та аспірантів імені Григорія Волинки (НТСА) є самостійним, добровільним об’єднанням студентів та аспірантів факультету  фізичного виховання, спорту і здоров'я, які виявляють зацікавленість до наукової роботи та активно приймають в ній участь.

tov

014 Середня освіта (фізична культура)

017 Фізична культура і спорт

227 Фізична терапія, ерготерапія